lørdag 22. august 2009

Deilig sløvedag

I dag har jeg hatt en skikkelig sløvedag. Blogglesing i senga. te, frokost og strikketøy på verandaen... ihvertfall helt til det begynte å regne. Reker til kvelds, ja en skikkelig god dag.


Rufus har om mulig vært enda sløvere en meg..6 kommentarer:

 1. Ser ut som både du og Rufus har hatt en deilig og avslappende dag! Akkurat som meg og mine små nøster, vi har vært så bedagelige idag!

  Du har en herlig blogg!Man må jo bare bli glad av den! Ofte inne og leser selv om jeg er dårlig på kommentarer for tida... *skjerpings*

  Helge-klem og mjau til deg og dine fra oss =)

  SvarSlett
 2. Hei Beate, og takk for koselig kommentar hos meg. Ja, sommerfuglen er norsk, fra Meråker i nord-trøndelag:) Ser ut til at du hadde en deilig dag i går, håper denne dagen blir like god for deg! Klem fra meg**

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for trivelig besøk :o)
  Jeg er så enig med deg: Den lillafargen er bare lekker, men -sukk- jeg er enda ikke sikker på om jeg har det riktige mønsteret.... Kan liksom ikke legge på arbeidet å strikke en kjole uten av man vet at man kommer til å bli fornøyd med den heller. For mye arbeid til det.
  Trivelig blogg du har forresten. Her kommer jeg garantert tilbake.
  Nyt det som er igjen av helga. Det skal jeg også gjøre. Vi trenger helga for å fikse hverdagen.

  Klem fra Kari*

  SvarSlett
 4. Sløvedager må til. Det er da vi opparbeider oss overskudd og energi. Så ta det helt med ro, det er nok bare kroppen som sier ifra, og det må vi bare lytte til ;-)

  Ønsker deg en energisk ny uke.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Sånne dager er herlige:)

  Ha en fortsatt fin kveld...

  SvarSlett
 6. En skikkelig drømmedag! Jeg ønsker meg en sånn dag nå til helgen. Mulig været motarbeider meg, men da skal jeg nok finne på noe annet hyggelig. Kos deg, Beate! :-)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)