torsdag 15. juli 2010

Litt mer feriebilder

Det ble vist plutselig slutt på ferieblogging mi. Nå har vi vært hjemme siden lørdagskvelden. Jeg har fortsatt ferie. Koser meg hjemme, men jeg savner sola, så i morgen ettermiddag legger vi ut på tur igjen. Bare en langhelg denne gangen, men mange mil i bil blir det nå også. Men tilbake til sommerens langtur.

Fra Stavanger gikk turen videre langs nordsjøveien. Utrolig mye flott å se! Shopping i Egersund, små hvite hus og god mat i Cittaslow i Sokndal, og store og små ting langs veien. Herlig

Det lengste stoppe på sørlandet var i Grimstad, men der ble det vist ikke tatt så mye bilder. Bare noen kveldsbilder utenfor huset til mamma og Otto den kvelden vi kom.Før vi kjørte hjem hadde vi ei natt i Lørenskog hos søsteren. Vi hadde en koselig kveld med reker og prat. Heller ikke det ble det tatt bilder av. Men en ting kan en være sikker på at det blir tatt bilder av når vi er ute på tur. Nemlig katter. Mannen er en skikkelig kattemann. Han finner alltid en katt eller to å kose med. Disse to kattene gikk å svinsa utenfor leiligheten til søsteren.Vi koser oss virkelig på sånn type ferie. Bil, kart, og ingen skikkelige avtaler. Ting blir litt til etterhvert. Herlig. Selvsagt kan det bli litt krøll underveis, som når en ikke er helt enige om hva dagen skal brukes til, og en derfor kommer alt for seint i gang.. la meg si det sånn, det var et par plasser vi var ute i siste liten før det stengte.. eller når en ikke har planlagt helt godt matinntaket og konepone plutselig blir sur og grinete. Ja, jeg må bare innrømme det, jeg kan bli en smule vanskelig, sur og grinete hvis det er for lenge siden sist jeg spiste.. Så egentlig burde vi ha med et matlager i bilen..
I morgen ettermiddag legger vi som sagt ut på veien igjen. Turen blir til litt underveis. Pakke har jeg ikke gjort enda, det rekker jeg mens mannen må en tur på jobb, men strikketøyet, ja det er alt klart. Jeg reiser stort sett aldri noen plass uten strikketøyet. To sjal ble strikket og litt nytt garn handlet mens vi var på tur :) Jeg er glad jeg kan strikke mens vi kjører. Jeg trenger ikke se så mye på strikketøyet, så jeg får med meg mye langs veien, og etter at jeg fikk meg armbånd mot bilsyke er ikke det noe problem heller, så nå gleder jeg meg til nye eventyr til helga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)