søndag 26. desember 2010

Noen glimt fra jula så langt

Julaften ble feiret i Volda sammen med familien der.
1. juledag var vi til gudsteneste, spiste god julelunsj, og grilla fisk på bålet

Heldige meg har fått bålpanne av mannen til jul <3 I går ble middagen laget ute!


pusene nyter rolige innedager

5 kommentarer:

 1. Bålpanne? så spennende Beate, og heldige du!! Til nytte og etterhvert til stor glede er jeg sikker på, også kommer en seg jo ut i friluft og bare det da gitt. Kanksje blir dette mitt neste års juleønske du, ingenting er jo så kjedelig som en fettet grisete komfyr, he he
  Nyt dagen i dag også vennen, viktig det!

  SvarSlett
 2. Så flott, Beate! Ser ut som dere koser dere. Og så herlige med bålmiddag midt på vinteren, da!

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder Beate :)
  Bålpanne du, en slik har jeg vært på jakt etter leeeenge. Jeg har nemlig ønsket meg en slik bålplass på baksiden av huset her. Er det frekt å spørre hvor man kan få kjøpt en slik?

  Håper du nyter romjula du også. Jeg sitter med føttene på bordet og bare laaaater meg ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. takk for hilsen på min blogg:-) her var noen aldeles nydelige bilder av snøkrystaller. jeg vil dele bloggen din på facebook og håper du får mange nye hilsener.

  SvarSlett
 5. Ja, Dennis er maine coon og veldig lik din:)) Har ei Mia også som er blanding, antagelig av skogskatt, og hun ligner jammen på den andre din i fargene. Mia har litt mere hvitt i ansiktet.
  Hadde en pus som ble påkjørt i høst og han var blanding med maine coon, og alt det spesielle med han ble knyttet til MC. Så defor fikk eg en renraset nå og han er bare helt utrolige, med på alt og litt av en personlighet.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)