onsdag 28. desember 2011

Besøk av Dagmar og julebesøk

1. juledag tok vi med oss julegjestene våre ut på Flø!
Vi fikk en fin tur, selv om det var litt for tidlig til å se skikkelig på uværet!
Vanskelig å få tatt skikkelig  uværsbilder for tiden, siden det blir så tidlig mørkt,
og ekstra vanskelig siden vi hadde besøk hele 2. juledag.
 Det blåste godt her, men bortsett fra et par trær som ikke tålte vinden, er det ingen skader her hjemme hos oss. Men 3. juledag tok vi en tur rundt øya, og ser at ikke alle har vært like heldige som oss.

Strømmen forsvant på kvelden 1. juledag. 2. juledag var den tilbake, så vi så optimistisk på å ha familien på juleselskap. Svineribba ble satt i ovnen, og forberedelser ellers ble gjort. Midt i matlagingen gikk strømmen igjen, så vi satte igang med alternative løsninger. Saus og grønnsaker ble kokt på vedovnen i stua. I det vi skulle til å tenne opp grillen ute kom strømmen tilbake, ihvertfall lenge nok til at vi fikk stekt ferdig kjøttet...
  

 Det må vel rett og slett kalles mer en flaks at vi fikk gjort ferdig den middagen, for strømmen var ikke tilbake før formiddagen 3. juledag.

 Aldri før har vi hatt et fotballfritt juleselskap 2. juledag. 
Og aldri før har vi tent så mye levende lys. 

 At det rett før jul ble kjøpt inn nye juletrelys, denne gangen trådløse på batteri, må vel nesten også sies å være mer en flaks


6 kommentarer:

 1. Dagmar var sint ho..
  Godt dokke fekk mat, lys og varme..

  så smart med Juletrelys
  på batteri ;-)

  Romjulsklem

  SvarSlett
 2. Glad me ikkje såg meir til ho der Dagmar. Julebesøket såg jo riktig så koseleg ut, så bra at det ordna seg midt oppi alt:) Var nok meir enn flaks ja! Juleklem til deg:)

  SvarSlett
 3. Vakker natur hos deg! Håper dere ikke blåser bort i stormen, men bare kan nyte uværet på avstand...

  SvarSlett
 4. Så superkjekt å få en følelse av din jul Beate :-) her er stemning i heimen allurat slikdet skal og bør være. Hvordan maten blir til og på hva, he he spiller ingen rolle når en har så masse kjekke folk i nærheten :-) menneskevarmen kan ingen erstatte.

  Tøft å se bilder fra sjøkanten, men det skal sies at vi vet liten om hvordan ting KAN være vi innlandskrabber.

  Romjulsklem med ønske om en fin nyttårsfeiring til deg.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig melding. Godt nytt år ønsker jeg deg! Det blir et fint år :) Hanne

  SvarSlett
 6. Det var jo ganske koselig med masse stearinlys, men eg er glad for at det ikkje varte lenger enn det gjorde... Stilig å ha batteridrivne juletrelys! Eg sat i stova her i tusmørket og såg på at juletreet vart eit stort, mørkt vesen som slukte masse lys.

  Godt nytt år!!!

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)