søndag 26. februar 2012

Søndagsturen gikk til...

...Flø
Ja, ikke særlig overraskende, siden det ofte er hit turen går..

 Vi har besøk av ei av mine lillesøstre, og ingen besøkende slepper da unna en tur til Flø.
 I morgen tenker jeg vi tar en tur på shopping og kaffe. 


6 kommentarer:

 1. Og her var det fint! Skulle gjerne gått en tur der, jeg også! Lykke til med morgendagen!
  -Margit-

  SvarSlett
 2. Såg kjend ut! Men kjekt å sjå det på vinterstid også. Vakkert uansett!

  SvarSlett
 3. FLØ er tingen når ein er på dei kantar..

  Ha fin morgondag :-)

  SvarSlett
 4. nydelige bilder
  ein dag vil også eg dit ut ;)

  monikaklemma

  SvarSlett
 5. Takker og bukker og neier så dypt over en lang lang stund med gapskratt her nå Beate :-) fra den lille søte vofsen deres med `polkadots` i pelsen, til det tøffeste parykken jeg har sett på lenge. Kunne nesten væert søstera mi du med et slikt bustete underlig hår, he he og jeg kan ikke fri meg fra tanken på hvordan enkelte veldig konservative ville reagert i vår kirke om det hadde gått litt utenfor `normen` som her, men du og du det er befriende og godt å se :-) karneval... enormt.

  Godt vi er to som er bitte litt bakpå med blogging om dagen. Litt der jeg også, inspirasjon mangler desverre, men det kommer vel seg utover våren, stresser lite med det i grunn, selv om en har bitte litt dårlig samvittighet for kommentarer en skulle lagt igjen både her og der.

  Vi bor i samme land vi to, men så forskjell på natur da, nesten vår hos seg jo, og nesten ikke det minste tegn til snø!!?? Her derimot er mer enn noen gang, og vi har måka snø gjennom hele helga, helt utrolig. Vintervakkert ja, men nå begynner en å stunne etter vår skal jeg si deg.

  Fin ukestart til deg Beate, nyt dagene og timene og smil for alt det vi kan være så takknemmelig for.

  Anneklem.

  SvarSlett
 6. det er nydelig på flø!! <3 du er heldig som kan dra dit, å ta så masse fine bilder!! :) jg gleder meg til jg skal dit... en eller annen gang :P

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)