fredag 27. september 2013

Høsten er her, og den er vakker!Det er så flott ute! Jeg hadde en nydelig tur til jobb i dag.Jeg har akkurat hatt skapelsen som tema med konfirmantene. Det har fått meg til å se hvor utrolig vakkert Gud har skapt alt! Og enda sier han at det viktigste han skapte var Deg og meg..!

"Han skapte skogen og han skapte vannet. Han skapte skyers lek og vindens spill. Han legger varsomt hånden på din panne og sier: Det er godt at du er til."

Det er lenge siden jeg har blogget. Siden sist har jeg flyttet, begynt å gjøre et nytt hus til vårt hjem, og begynt i ny jobb. Her er et lite glimt inn i dagen i dag. Forhåpentligvis er dette begynnelsen på litt mer blogging frammover. I det siste har det blitt mest instagram. Du finner meg som beatemora om du er der..

6 kommentarer:

 1. Hei, Det kan jo være godt med noen pauser innimellom, men kjekt å se deg tilbake ;) Gratulerer med nytt hus og ny jobb, så spennende! Ja høsten er ei nydelig fin tid, og et herlig bilde du har tatt. Takk for gode ord en søndags morgen, ja det er godt me er til alle som ein ! Ha ein fin søndag ;)
  Klem fra Åshild

  SvarSlett
 2. Flott bilde! Ha en fin høst-søndag :-)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å lese flere spennende innlegg i bloggen din! :) <3

  SvarSlett
 4. Høsten er en fin tid. Det er så mye fine høstbilder rundt omkring nå at jeg har mer lyst til høstferie i naturen enn å gå på kontoret i morgen :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde! Høsten er en fin årstid, om enn litt kaldt. :)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)