søndag 27. juli 2014

En eksplosjon av smak

Hagen er full av bær og det er tid for å gjøre noe med de...I fjor prøvde jeg meg på å lage saft i flere varianter, og det skal jeg helt klart i år også, men jeg liker å prøve ut litt nye ting, og jeg liker tradisjonelle ting med litt nye smaker, så da jeg så Tove (Påkjøkkenbenken) sin oppskrift på syltetøy med solbær, lime og stjerneanis måtte jeg bare prøve.
Ingredienser 
0,5 kg solbær
1 lime
0,5 dl vatn
200-400 g sukker
1 stjerneanis






Framgangsmåten finner du på toves blogg
her.
Tove har en utrolig flott blogg med fine bilder, god tekst og masse spennede mat, så jeg anbefaler virkelig en tur innom.
Syltetøyet ble utrolig friskt og godt. En eksplosjon av smak, som overskriften sier. Her har det blitt brie og syltetøy til frokost, lunsj og kvelds i dag ;) Skal helt klart lage mer av dette syltetøyet, men lurer på om jeg vil ha litt mer stjerneanis i neste gang.



2 kommentarer:

  1. Kjekt å bruke bæra. Har frose ned ein del bær. Men bør plukke litt meir før det kjem mykje regn.
    Kanskje eg skal våge meg på Toves solbærsylte i år?
    Nyt sommaren :-)

    SvarSlett
  2. Så kjekt å se du nyter det søte liv :-)

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)