fredag 4. juni 2010

Dagen i dag

Dagen i dag har vært en god dag. Vi har vært på tur i hele dag.
Sol, god mat, prat og fine opplevelser.
Første stopp på turen var Refviksanden ved Måløy. Nydelig strand. Det blåste litt, så det frista ikke så mye med strandliv (selv om 3 stk faktisk bada!), så vi fant oss en plass i le og spiste niste og kake.Etterpå gikk turen videre til Kråkenes fyr. En flott plass, som nok hadde vært enda flottere med bølger som slo mer oppover fjellet, bare se bildene på fyrets hjemmeside.

Turens høydepunkt var uten tvil besøket på Ulvesund fyr.
Ulvesund fyr er en oase! Det er et nedlagt fyr som Sølvi Helen Hopland Aemmer og Heinz Aemmer driver som kafe og overnattingsplass. En kreativ oase.

Vi starta med å kose oss ute i Sola, mens vertskapet var inne og laget middag til oss.
Vi fant en vindstille plass, så der var det virkelig varmt og godt.
Vi fikk servert en nydelig fiskegryte (Jeg tror jeg spiste mest av alle) og til dessert fikk vi is med saus av selvplukka bær. NAM! På fyret finnes det også en liten butikk. Te, drops, hjemmelaget saft, cd`er osv. Før vi reiste hjem fortalte Sølvi oss litt om historien til fyret, og om hvordan hun fikk leie der.
Og så sang hun tre av sangene sine til oss. Fantastisk! Jeg elsker sangene til Sølvi, og hun traff utrolig godt med de sangene hun hadde valgt ut til oss.

2 kommentarer:

 1. Å hælle dussan for en plass!! her var virkelig vakkert du, skjekk den sanden da gitt, lettkledde folk og hyggelig samvær. Dette så toppers ut, tenk å ha en slik jobb da, heldig du Beate.

  Fn fin helg ønskes deg, og her kommer klem til deg ----->

  SvarSlett
 2. Åja! På Ulvesund er det godt å vere! ;) Såg ut som ein kjempefin dag! :)
  Ha ei fin helg
  Klem frå meg

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)