søndag 13. juni 2010

Hakallegarden- en god pausedag.

Det har blitt lite blogging i det siste. Lite overskudd, og ikke så mye hyggelig å blogge om. De siste dagene har store deler av slekta vært samlet, og det er jo koselig, bare så synd at grunnen til at vi er samlet ikke er noe god. Vi har vært samlet rundt farmors sykeseng. Vi venter desverre bare på at ho skal få dø. En agresiv kreft har tatt henne fra oss på kort tid. <3 Kjære farmora mi <3.

Etter flere dager og mange timer på sykehuset kjente vi i dag at vi trengte å gjøre noe annet, så mens farmors barn var på sykebesøk, reiste noen av barnebarna noen timer til Hakallegarden på gardsbesøk, før også vi tok en tur innom sykehuset.
Vi har hatt en god dag i nydelige og trivelige omgivelser.
Her var det tid til lek, tur på hest og traktor, god mat, og masse fine dyr.Det var godt med noen gode minner å ta med seg, fra noen tøffe dager. Takk <3
Her er det tid for sommerklippen3 kommentarer:

 1. Å Beate :-) kjener du jeg gir den en varm lang god klem, stryker det over ryggen og hvisker trøstende ord i ditt øre.

  SvarSlett
 2. Ein treng pause når livet blir for tøft..
  ein fin måte å koble av på dette..

  Klem i ei vanskeleg tid

  SvarSlett
 3. Hei Beate! Det var så trist å lese om bestemor di! Håper at stundene ikkje blir for lange... Det er vondt både for den som er så sjuk, og dei som skal sjå på... Godt at dokke fekk koble av litt!

  Gode tankar sendast til deg i kveld!
  Elin.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)