mandag 10. oktober 2011

Hakallegarden - En kreativ oase!

Jeg har blogga om Hakallegarden før, og jeg kommer nok til å gjøre det igjen,
for det er en helt fantastisk plass!
Denne helga har vi hatt besøk av gode venner, og når det på lørdag slo til med fint vær innimellom alle disse regndagene, benytta jeg sjansen til å ta med besøket til Hakallegarden.
På Hakallegarden koser både store og små seg! Det er en utrolig god stemning der, og som overskriften sier, det er en kreativ oase! Hadde det ikke vært for at jeg må med ferge for å komme dit hadde jeg gjerne tatt et kafébesøk dit både titt og ofte! Men jeg blir veldig glad når jeg får noen unger på lån som jeg kan ta med dit.
For dere som ikke har vært der før kan jeg fortelle at Hakallegården er en opplevelsesgård på Hakallestranda . Der kan du se og klappe dyra, kjøre tur med gråtassen, la deg inspirere av kunst og interiør og spise god mat i kafeen. Du kan lese mer om hakallegarden her , på facebook eller på bloggen

 De har åpent hver søndag hele året, + endel ekstra dager i feriene. 
Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kan reise dit!

3 kommentarer:

 1. Me var der i sumar, verkeleg flott plass ja!! Jenta snakkar om det endå. Du mamma, på Hakallegarden sant.... Og så kjem det helst noko om hestane. Dei var visst veldig spanande å ri på ;) Kjekt du reklamerer for dei, det fortener dei!

  SvarSlett
 2. Ååå en slags sånn trivelig besøksgård sm er kjekk å vandre rundt på, er det?

  Uansett, en ser her er liv fra både mennesker og dyr. Og klart!! finvær bare MÅ benyttes til fulle.

  Anneklem

  SvarSlett
 3. Sånne plasser er bare så trivelig å besøke. Vi har noe lignende her i Vestfold, utenfor Stavern. Det er en gård med masse dyr og moro for ungene :) FOlvik farmiliepark :)

  Takk for trivelig kommentar på min blogg. Jeg lengter tilbake til Kreta!!!

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)