mandag 7. mai 2012

Vakre krokus
3 kommentarer:

 1. Hello, I'm Wanda from São Paulo, Brazil and I use to visit your blog all the time and always enjoy it.

  As in Brazil we speak portuguese, I can't really understand your language, so I'm using english to communicate with you.

  Thank you for sharing your ideas with us and congratulations again!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder. Nydelige vårtegn :) Har sittet og lest på bloggen din her nå og du skriver så mye fint. Et av innleggene fikk tårene mine til å renne her i dag. Litt nede for telling, og noe du skrev oppmuntret meg. Er gla jeg poppet innom her i dag. Takk for alt du deler. God helg til deg. klem

  SvarSlett
 3. Så fantastisk flott bloggverden ER, jeg leser innlegget (kommentaren) over her og blir faktisk helt rørt av de orda. Tenk du at det vi har sammen kan oppleves så fint. Hatt noen sånne opplevelser jeg også, og det skal sies at gleder en bare EN, ja da er det jammen verd det :-) Kjempetrivelig Beate.

  Jo hva var det jeg skulle si før jeg mista litt fokus her, krokusen!!! sånn som jeg alltid tenker: at til neste år..., også vips husker jeg det ikke igjen :-) før jeg ser andre sine bilder. Må føres opp i almanakk skal det huskes her. Fikk nyte litt av dine da heldigvis.

  Fin fin uke til deg Beate, og om vi ikke blogges før torsdag får du ha en fantastisk 17. mai feiring. Varm Anneklem.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)