fredag 12. oktober 2012

Morgen og kveldstemning

 Det er så vakkert ute for tiden! Bildet over ble tatt fra verandaen tidlig morgen i går. Bildet under er tatt fra samme plass nå i kveld

3 kommentarer:

 1. Kjære gode deg, nå er jeg tilbake - og vil innom og hilse på deg! Jeg har satt så pris på dine fine ord mens jeg har vært fravørende, det har gjort godt å vite jeg er savnet. Du er så god og det har betydd mye med den omtanken du viser...takk!
  har du det bra? håper det...nydelige bilder du tar. Jeg er på plass igjen og gleder meg til å henge med på bloggen din igjen. nyt helgen og gud velsigne deg. klem

  SvarSlett
 2. En ser at du også er velsignet med finvær om dagen Beate, det ene fine himmelskue etter det andre i horisonten. Også de flotte fargene da :-)

  Hatt helstferie denne uka jeg også, vært på en tur og snart klar til tur med fotogruppa i morgen. Her går det unna, men det er nå kjekt å da, når været er som nå, blir vel nok innevær etterhvert tenker jeg, Ja, åsså når klokka skal stilles da, sukk, ja da blir det virkelig fort mørkt du.

  Kjempetøff den dukka til strikkeproduktene dine ja, helt kjempe!!! men så skal det nå sies at du er venn med strikkepinnene også da, det har en jo sett mange eksempler på.

  God helg til deg vennen, nyt den og kos dæ. Klem.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)