søndag 28. oktober 2012

Under stjernene

Det er lite med blogging fra denne kanten for tiden. Jeg har det bra, og har masse på programmet. Særlig går det mye i jobb for tiden, men det betyr lite tid og overskudd til blogging. Jeg håper jeg er tilbake snart. I mellomtiden vil jeg dele denne sangen med dere. Det er en barensang, men den er vertd å høre for det. Det er noe med denne sangen som rører meg.

3 kommentarer:

 1. Det er så greit med ett bitte lite livstegn, så greit med noen ord at en har det bra, så lett jeg sjø for å uroe meg og så da begynner tankene og vandre og jeg blir bekymra, ja ja sånn er jeg Beate, derfor godt, selv om det er lite :-) eller lite og lite, sangen var fin fin, og jeg forstår hvorfor den rører... den forteller på en måte hvor små vi er i alt...

  Venezia i begynnelsen av oktober VAR faktisk ikke kø i det hele tatt. Forunderlig lite folk, litt forran katedralen sto vi i kø, men ellers ingenting. Flott der da, og jeg kjenner at jeg bare skulle vært tilbake engang igjen. Den gjorde noe med meg den byen faktisk :-) fantastisk flott!!

  Kong vinter kom hit gitt, og 13 minusgrader i dag, ikke helt motivert for dette kjenner jeg, men har vel neppe særlig valg heller...

  Kos deg med oppgavene, og husk små pusterom innimellom.

  Anneklem.

  SvarSlett
 2. Å der var du jo! Har savnet innlegg her på bloggen din, fine deg :) Men jeg skjønner du har mange jern i ilden, sånn er det jo i blandt! jeg har det litt på samme måten, og det er for eksempel derfor jeg ikke så at du hadde lagt ut et nytt innlegg før i dag...Det er stress av og til å ha det sånn, også er det fint, når det er fine ting som opptar tiden ;)

  Jeg håper uken som kommer blir en god en for deg <3 Og nå skal jeg høre på sangen du har lagt ut. Sender en GOD klem din vei :)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)