tirsdag 6. november 2012

Jeg kjenner meg inspirert og utfordret

I helga var jeg på tur med 8 fine ungdommer fra Herøy. Vi var til Tønsberg på Get Focused festival.
Jeg kunne dele mange ting med dere fra denne helga, men det jeg har lyst å dele med dere i kveld handler om giverglede.

I løpet av denne helga samla mellom 2-3000 ungdommer, unge voksne og noen voksne inn 638.000 kr til A21, - som kjemper mot menneskehandel i det 21. Århundre! 430.000 ble samlet inn lørdag kvelden, og resten ble samlet inn på familiegudstjenesten søndag. 

Jeg er mektig imponert, og skikkelig utfordret. Når ungdommene samler inn slike summer bør det virkelig utfordre oss som er blitt voksne! Hvor ofte gir du sånn at det virkelig koster litt?
Jeg kjenner at dette må få konsekvenser i mitt liv.. og utfordrer med det samme deg til å kjenne etter om du blir utfordret av dette.Ellers var det en helt super helg. Først og fremst var det fint å få være sammen med ungdommene!
Men jeg har også med meg hjem god og utfordrende forkynnelse, og en helt RÅ Kirk Franklin konsert.

Jeg kjenner meg heldig som har en jobb som gir meg sånne opplevelser

3 kommentarer:

  1. Sterkt! Kan tenke meg du har hatt litt av en opplevelse - og oppvekker! Så flott at du deler med oss. Ungdommer er helt rå på å gi og samle inn! Ja, vi voksne burde "skjerpe oss" ;) Iallefall har vi noe å leve opp til. Så flott at du deler. Elsker sitatet fra Edmund Burke. Tusen takk for at du deler, Beate. Du er inspirert - og du inspirerer oss andre. Herlig <3
    Ønsker deg en god uke videre...Selv er jeg hjemme med sykt barn på dag 5...(puh!)
    God klem

    SvarSlett
  2. Savner innleggene dine! Håper du har det bra <3 klem fra Spirea (utlogget)

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)