onsdag 17. mars 2010

Jeg vil danse mot vår..


Ja, som så mange andre i bloggverden drømmer jeg om våren for tiden. Ute er det ikke mye som vår, så da må vi lage litt vår inne.

7 kommentarer:

 1. Jeg har kjøpt ullsåler til Converse-skoene mine, og for noen dager siden tok de på selv om det var minusgrader ute. Enig med deg, når våren ikke kommer av seg selv helt enda så får man lage vår selv. :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du har fått strikka sjal av garnet du fekk! Kanskje du legg ut bileter av det ferdige produktet???? Hadde voer kjekt å sjå korleis det vart!

  SvarSlett
 3. Her snør vi snart bostavelig talt helt ned du, var derfor litt kjekt å komme hit og se litt vår :-) nesten så en føler bildet er med lukt også...

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner også at våren godt kunne kommet i form av varme og sol nå. Men bare det at snøen har smeltet gjør at jeg øyner et håp. Takk for kommentar på bloggen min. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 5. Nydeleg bilde Beate!

  Ha ei fortsatt fin helg!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. Så flott eit bilde!! :) Ja, no straks er det skikkelig vår ute :) snøen er nesten heilt vekke :) Kjempegodt! Ha ein herlig søndag, Beate!

  Godklem

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)