søndag 8. april 2012

Han er oppstanden! God påske!


Påsken er en av mine favoritthøytider. Mye mindre stress med ting som må gjøres, en til jul f.eks, og mindre forventninger om hvordan ting skal være. I tillegg syns jeg påskebudskapet er fantastisk. I dag har vi hatt påskefrokost i midtgangen i kirken, og vi har feiret gudstjeneste sammen. Første påskedag starter alltid med ordene. Kristus er oppstanden! Ja, han er virkelig oppstanden! Fantastisk!

Har lyst å dele en påskesang med dere, men dere må dessverre trykke dere videre selv. Dere finner den HER

Vi har hatt en stille og rolig påske. Jeg har fått ryddet litt, strikka litt og slappa av. Deilig. Nå skal den siste resten av påsken nytes, forhåpentligvis med litt fellesskap med gode venner!

3 kommentarer:

 1. SÅ nydeleg!!

  HAN er sanneleg oppstanden :-)

  klem

  SvarSlett
 2. javisst, påsken er mindre stress enn jula ;)

  jeg tenkte jo lese bøker denne påska men det ble bare emd tanken men ejg har gått mil på mil på ski da og det er faktisk litt deilig ;)

  klm

  SvarSlett
 3. Påsken er en fin tid. Jeg får ikke lagt inn kommentarer hos deg på strikkebloggen din. Så da får jeg legge igjen et spor her og se om det går. Teppet du har strikket var fantastisk flott.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)