søndag 16. september 2012

Tunnelfest for tusenvisNeste helg åpnes ett nytt veistrekke på E39. En tunnel og vei som binder sunnmøre og nordfjord sammen. Fra Volda til Stryn vil reisetida bli hallvert. Så hurra for ny vei!

 I dag har det vært åpen dag i tunnelen. Dvs at vi fikk gå igjennom tunnelen, og at det var stands, pølse og kakefest og ikke minst en stor og flott gudstjeneste midt i tunnelen
"Vi trodde vi bygde en tunnel, men vi bygde en katedral", sa prosjektleder Pladsen før gudstjenesta begynte.

  Kirkeklokkene var i dag byttet ut med tunnelbor, og statens veivesen sto for ringingen. Kjempe stilig!
Med på gudstjenesten var 4 prester fra forskjellige kirker i området, 5 kor, og representanter fra begge sidene av tunnelen
 Over 4000 mennesker var til stede i tunnelen i dag. En flott markering av den nye veien.
 Her ser dere hvordan biler sto parkert alle plasser utenfor tunnelen.  4 kommentarer:

 1. Så flott det måtte vere med ei slik oppleving!!

  God veke til deg :-)

  SvarSlett
 2. Utrolig!! Mellombarnet bor dette året i Volda. Kanskje det blir litt kortere å kjøre fra Oslo??:-) (Håpfull:-) Det er bra det kommer noen nye bra veier på din kant av landet også!! Hilsen AnneKari:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir ca en time kortere mellom volda og oslo nå, og det er jo endel :)

   Slett
 3. Godt å se at det er noen veier som blir skikkelig utbedret :-) Norge er et vanskelig land i så måte, med så masse fjell og store avstander, ikke enkel den politikken der i grunn. En begivenhet dette da, og forenkler sikkert hverdagen for mange, flott!!!

  Trivelig da og romantisk :-))) med helg i Ålesund. Ikke alltid det er de store avstander som må til for en forandring. Tid til hverandre, andre omgivelser er mer enn nok faktisk. Kjempeviktig også pleie hverandre litt, investering for livet!!! det faktisk. Kjempetrivelig så det hotellet ut i alle fall :-)

  Anneklem.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)