mandag 31. desember 2012

Torner og roser

" Noen mennesker ergrer seg over at roser har torner.
Jeg for min del er mer tilbøyelig til å glede meg over at torner har roser."
-ukjent-

Dette sitatet sto i en bok jeg fikk til jul. En bok med sitater om glede.
Vi kan velge å møtet livet på mange måter. Vi kan se på alle utfordringene, og all smerten som livet bringer, eller vi kan fokusere på det gode og det vakre. Det beste er nok om en kan klare å forholde seg til at livet har både de vakreste blomster, og de skarpeste torner. Kanskje er det denne kombinasjonen som gjør liv..

Vi starter snart på et nytt år. Jeg ønsker at året 2013 skal bli et år der du ser alle rosene i tornekrattet, og at du skal klare å forholde deg til tornene og våge å snakke sant om livet.

8 kommentarer:

 1. SÅ veldig godt sagt!
  Takk at du deler dette.

  Guds Signing over 2013 for deg og dine @-}--

  SvarSlett
 2. Så fint skrevet, Beate! <3 Viktige ord det der. Og du? jeg er innom for å takke deg for dette året, for at jeg har fått bli litt kjent med deg gjennom bloggene - og for alt du deler, gir og for alle spor du legger igjen hos meg. Det varmer. Jeg ønsker deg et velsignet godt nytt år - og håper det blir fylt av de vakreste ting - og gleder. Mange klemmer til deg <3

  SvarSlett
 3. Hei!! Kloke ord!! Jeg har stor glede av bloggen din! Godt nytt år!! Klem AnneKari:-)

  SvarSlett
 4. Hei vennen :-) og trivelig juletid håper jeg du har hatt, så vitner i alle fall bildene dine om. Den julegrisen var en kjempearti variant da, aldri sett før :-)

  Ord her så sanne så sanne, noen har mange torner og noen har få, og uansett må en bare ta den en får utdelt og forøke gjøre det beste uttav ting. Vakkert Beate.

  Nå håper jeg du får en fantastisk kveld og har også ønske om et fantastisk år til dere begge to :-) Klem.

  SvarSlett
 5. Stiligt skrevet, og det skal jeg tenke på til våren og sommeren når rosene blomstrer.

  Ønsker deg en super kveld og Godt nytt år.

  SvarSlett
 6. Et herlig bilde!
  Ønsker deg et godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Vakkert skrevet og formidlet. Takk for at du er innom bloggene mine og legger igjen fine hilsner til meg, setter stor pris på det. Klem fra Turid

  SvarSlett
 8. Kjære gode Beate! Endelig innom deg igjen - med litt dårlig samvittighet, for du har lagt igjen så uendelige mange fine spor hos meg den siste tiden - og tro meg, det har gledet og varmet mer enn du vet!! <3 Du er utrolig god og full av omsorg. Takk. Jeg har ikke orket så mye i det siste - og nå ligger jeg rett ut på sofaen og prøver oppdatere meg litt på noen blogger...men orker ikke skrive så mye. Ville bare innom med en god klem og si at du er unik. Takk for de fine ord du deler her, det sitatet likte jeg utrolig godt. Tenk om vi kunne klare seg på livet sånn! :)
  håper dine dager er gode og at året har begynt bra :) klem din vei <3 fra meg som kommer sterkere tilbake.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)