mandag 20. mai 2013

For en deilig helg, for et herlig vær!
For ei deilig helg vi har hatt. Sol og varme, veldig få må og bør. Jeg har slappa av og lest to bøker. Solt meg og vært på båttur med mannen. I dag har vi vært til Stryn på utegudstjeneste. Kjekt å treffe gamle kjente, hilse på noen nye og vite at de gleder seg til jeg kommer i august. Preike fikk jeg gjøre også! En fin dag og ei fantastisk helg.


4 kommentarer:

 1. Så utrolig fint å se at Frua koser jeg!! en sommerlig pinsefeiring og en verdig nasjonalfeiring, men jammen Beate, det ser ut som om du er utti vannet jo??? det må da være kaldt jente...

  Kveldsklem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Br.. nei, jeg er ikke uti vannet, bildet lyver.. men jeg har vært sammen med noen som har badet denne helgen, og jeg er ganske sikker på at det var fryktelig kaldt..

   Slett
 2. Nyyydelige bilder med sommerlige tendenser ;) Elsker båt og sjø-liv (er tross alt fra sørlandet) og dette var nydelig. Og så preker du altså? Kult! Digger det. jeg håper du har det bra - har dere flyttet eller....jeg har ikke helt fått det med meg, vært litt fjern en stund grunnet dødsfallet...men håper ta litt igjen nå. Klem din vei og god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har det bra. Men litt i ett sluttevakum. Vi har solgt huset i dag, jeg har hatt noen dager i den nye jobben for å sette meg litt inn i ting, og ellers er jeg begynt på avslutninga..
   Håper det går bra med deg <3

   Slett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)