Denne oppskriften har jeg funnet hos Trines matblogg og laget mange ganger. Mannen i hus er ikke så glad i hvit fisk, men denne spiser han uten protester.
Til to personer trenger du:
4-500 gr torskefillet
6 sjalottløk
balsamikoeddik
sukker
Sellerirot
fløte
Smør
Salt og pepper
Grønnsaker, f.eks tomat
Ovnsbakt torsk:
Begynn med å salte torsken godt, og la den ligge ca 20 min. Etter 20 min skyller du av saltet og tørker av fisken. Krydre den lett med salt og pepper og sett i ovnen på 150 gr i ca 17 min.
Etter 5 min, legger jeg små tomater i formen.
Til to personer trenger du:
4-500 gr torskefillet
6 sjalottløk
balsamikoeddik
sukker
Sellerirot
fløte
Smør
Salt og pepper
Grønnsaker, f.eks tomat
Ovnsbakt torsk:
Begynn med å salte torsken godt, og la den ligge ca 20 min. Etter 20 min skyller du av saltet og tørker av fisken. Krydre den lett med salt og pepper og sett i ovnen på 150 gr i ca 17 min.
Etter 5 min, legger jeg små tomater i formen.
Balsamicoløk:
Jeg brukte 6 sjalottløk, og delte de i 4.
Steker de lett i smør, før jeg har i litt sukker, ca 1 spiseskje, og litt balsamikoeddik. ca 1/2 dl
(Jeg lager mat litt på slump, så prøv deg fram.)
La den koke inn.
Steker de lett i smør, før jeg har i litt sukker, ca 1 spiseskje, og litt balsamikoeddik. ca 1/2 dl
(Jeg lager mat litt på slump, så prøv deg fram.)
La den koke inn.
Sellerirot:
en liten sellerirot (ca 500 gr) og to poteter.
Del i biter og kok til de er møre.
Mos, og smaksett med smør, fløte og litt salt og pepper
en liten sellerirot (ca 500 gr) og to poteter.
Del i biter og kok til de er møre.
Mos, og smaksett med smør, fløte og litt salt og pepper
Hei!
SvarSlettSå koseleg med oppskrift og livsteikn!
God Jul!
klem
Så koselig at du fortsatt titter innom. Jeg har et håp om at det kan bli litt blogging igjen, så gjenstår det bare å se om det bare blir med tanken.. :-)
Slett