søndag 24. januar 2010

En hektisk uke er over

Det har blitt utrolig lite blogging på meg i det siste.. det skyldes rett og slett at jeg ikke har hatt tid. Vi har hatt bispevisitas denne uka, og tro meg, det har ikke vært mye sløvetid disse dagene.
På disse 5 dagene biskopen har vært her har hun hatt møter med oss ansatte, møte med lærere og førskolelærere, møte med frivillige i kirka, møte med stab og sokneråd, 3 skolegudstjenester, et ungdomskolebesøk, møte med kommunen,besø på institusjon, møte med næringslivet, konfirmantdag og gudstjeneste med visitasforedrag.. Jeg har vært med på det aller meste.

Her er et par bilder fra en av skolegudstjenestene.
Lørdagen hadde vi konfirmantdag. Vi hadde besøk fra organisasjonen menneskeverd. Vi hadde besøk av Peter Walseth som snakket om sortering. Les hva han selv skriver om dagen og temaet her.Den siste timen av konfirmantdagen hadde vi besøk av biskopen. Vi hadde spørretime, der konfirmantene fikk spørre om alt det de lurte på. Spennede! Og jeg lot meg imponere over biskopens gode og tydelige svar. Nå er visitasen ferdig. Jeg er sliten, så nå ser jeg fram til en god frimandag :)

3 kommentarer:

 1. Hei Beate! Eg forstår at det er full rulle? :) Det er godt at mykje skjer, men så er det godt å slappe av etterpå også!

  Ynskjer deg ei flott, ny veke!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på om ikke du er fra, eller jobber i Herøy på Sunnmøre?? Jeg bor på Hareid, min mann er prest her, og han fortalte om bispevisitas.. I alle fall så vet jeg av egen erfaring at visitas er travelt

  SvarSlett
 3. Håper du hadde en bra frimandag - så må du huske på å passe på deg sjøl når du har det så aktivt! :)
  Vet du har mange bloggutfordringer på gang - men vil gi deg en til.. http://kikja.blogspot.com/2010/01/utfordring.html

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)