tirsdag 19. januar 2010

Lade batterier

Både jeg og pus har kosa oss i kveld. Har en meget full uke med masse masse på programmet, burde ha gjort noe fornuftig i kveld også, men valgte å legge meg forran peisen å lese istede. Håper litt nylada batterier betyr at jeg får gjort alt som skal gjøres resten av uka.

Jeg er heldig, jeg har fått både utfordringer og awarder i det siste, jeg setter stor pris på det, og jeg har tenkt å ta utfordringene og dele videre, bare ikke akkurat i dag..

2 kommentarer:

  1. oppladding trengs innimellom ja:-)det teppet ditt så kjempeherlig ut, har du lagd det selv? fikk jammen lyst å lage meg et sånn selv, er litt hardt å ligge rett på gulvet framfor ovnen, det pleier jeg nemlig å gjøre bare rett som det er:-)

    SvarSlett
  2. Hei! Eg ser du les Karen Kingsbury... Eg har lest det eg kan få fatt i på biblioteket, og vil lese meir. Ei utruleg god formidling i bøkene hennar. Kva heiter boka du har på biletet? Godt du har landa etter forrige veke og helg. Det er deg vel unnt!!! Klem

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)