mandag 15. november 2010

I hi..

Akkurat nå kunne jeg godt ha tenkt meg å være en bjørn som gikk i hi en 3-8 måneder.. Kanskje verden ville se litt annerleses ut når jeg da våknet igjen.. Det er vel lov å håpe ihvertfall..

8 kommentarer:

 1. Jo... ja... vinteren kan jo være så flott, men det er noe med denne mørketia. Blir faktisk værre og værre med åra synes jeg, mørkt når en går og mørkt når en kommer hjem igjen, en dag bare med kunstig lys, og en kjenner det gjør noe med kropp og sjel. Men :-))) snart solsnu :-)))

  SvarSlett
 2. Ja, slik kan det kjennast i blandt..
  Det kan vere stritt dette livet..

  SvarSlett
 3. En stor klem til deg, Beate!

  SvarSlett
 4. Mor mi brukar å seie "Det e kje alltid lett ditte livet... en kan prøve den så vil!" Og det er i og for seg vise ord... Eg brukar å tenkje at om 100 år er alt gløymt! :)
  God klem

  SvarSlett
 5. Hei.. Men tenk så mye du hadde gått glipp av da du kom ut igjen! Det er jo ikke bare de negative tingene du sover bort fra...

  " Vær ikke redd for morgendagen, Gud er allerede der".

  SvarSlett
 6. Slike dager har jeg også Beate. Håper du får en bedre dag i morgen.

  Klem

  SvarSlett
 7. Neinei, det privilegiet er visst bare gitt bjørner og andre vintersovere. Det er vel lurest å ta en dag i gangen, hver dag har nok med sin egen plage, vet du :)

  SvarSlett
 8. Oj oj Beate, for en nydleig header du har lagt inn på bloggen din, den så jeg først i dag jeg gitt.

  Kjekk onsdag ønskes deg.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)