mandag 29. november 2010

Lilla advent

Sakte men sikkert blir det advent i heimen, ihvertfall når en kan bestemme utsnitta i bilda selv..

Denne vakre oppsatsen over her fikk jeg levert på døra her en dag. En hilsen fra to av sokneråda her. Den varma, i en jobbhverdag som spesielt det siste året har vært krevende..
Den røde buketten under her fikk mannen etter julekonserten på lørdagJeg har bestemt meg for at jeg ikke skal stresse med alt som skulle og burde vært gjort denne jula. Når overskuddet ikke er på topp tenker jeg at det er viktig å prioritere hva en bruker kreftene på, og da velger jeg å bruke tid på ting som gir glede og som jeg har lyst til.
Finne små gleder i hverdagen.Onsdag er det 1. desember, og jeg skal kose meg med hobbypakkekalender, og et par kalenderbøker. Gleder meg!

3 kommentarer:

 1. Advent, advent, advent! Kjenner på ordet hver dag! Er så godt.....vi venter på noe enda bedre. Bruk ventetida di på ting som fyller deg med glede og kjærlighet og så gjør du lurt i (som du skriver) å heller skubbe litt unna de tingene som tapper deg for energi!

  Ha en riktig flott adventstid Beate!
  Klem

  SvarSlett
 2. Å så flott og lilla! :) Ja, bruk tida på gode ting, Beate! Gjer ikkje anna enn det du vil og føler for! Og veit du? Alt det vonde og trasige er gløymt om 100 år;)

  God Lønnetunsklem

  SvarSlett
 3. Noe av det beste med advent er alle lysene.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)