søndag 15. januar 2012

Glimt fra helga

 Jeg elsker tulipaner! Fredag var det tulipanens dag, og en stor bukett med 50 vakre tulipaner flikk bli med hjem.
 Prikkedilla- te og smågodt en rolig kveld.
Vi har hatt lånejenta på besøk denne helga. Bollebaking og film er skikkelig kos.

7 kommentarer:

 1. Høyrest ut som ei perfekt helg :-)
  Tulipanar er SÅ fine!

  SvarSlett
 2. Hei!! Det høres ut som en bra helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Må le litt, for her ga du meg helgestemning, og det en mandag morgen :-) Lenge å vente, men boller tror jeg jammen det bare må bli i dag uansett.

  Elsket det fargerike tulipanbildet ditt, du ser, farger ER til å bli glad av Beate. Ja, får glede i hjert bare av å høre lyden av knasende sprø tulipaner jeg.

  Fin fin mandag ønskes deg, nyt dagen!!

  SvarSlett
 4. ÅÅ Beate, er det virkelig mulig, ja virkelig mulig at jeg, ja jeg har fått tulipaner så vakre av deg i dag.. helt satt ut faktisk!

  En lang lang dag på jobb og en kommer hjem til en bukett så lubben knasende og fargerik :-) må innrømme, jeg gråt en liten skvett jeg, i dyp takknemmelighet og glede over at det finnes slike fantastiske medmennesker som deg. Du så stolt jeg er over å ha slike gode bloggvenner!! Skikkelig glad jeg ble, det skal du jammen vite.

  Skjønner ikke engang at du fant ut hvor du skulle sende dem... så ufattelig, og ja nå ble det skikkelig helgastemning, og det på en mandag du!!

  Varm varm Anneklem til deg, og det dyp takknemmelighet kjære Beate.

  SvarSlett
 5. Fargerike gleder og kos.
  Til å bli glad av. :)
  Jeg kjøper som regel en bukett med tulipaner hver fredag på denne årstiden. Tulipanløkene som jeg satte i høst er begynt å spire her ute. Gleder meg utrolig mye til de skal blomstre. Enn så lenge kan vi nyte synet av flotte buketter som din her. Fortsatt god kveld, der du er.
  Klem.

  SvarSlett
 6. åh! det var fine tulipaner! og så ser jeg du har prikkedilla du og! :D jg har også fått inn et par ting m prikker :P jg elsker d! <3

  glad i deg, søteste! :) håper du har en fin helg! klem <3

  SvarSlett
 7. Ingen ting smaker bedre enn nybakte boller.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)