tirsdag 31. januar 2012

Titt titt


Blaze sier hei.
Det har blitt lite blogging på meg i det siste, ikke har jeg tatt noe særlig bilder heller, mens jeg venter på inspirasjonen viser jeg fram dette herlige bildet som mannen tok her en dag 

3 kommentarer:

 1. Jeg ler høyt :-) et skikkelig GLAD bilde Beate, og der står den vesle katten som en bitte bitte liten unge som strekker seg på tå for å se.

  Blitt lite bilder her i det siste også, jeg synes liksom ikke å lykkes helt om dagen, litt lite inspirasjon også sikkert. Forkjøla igjen :-( så luta lei av ikke å være helt i toppform, vips så hoster en igjen, men med de tempraturforandringer vi har her er vel ikke rart folk blir syke, -18 igjen i dag tidlig. En ser sola da heldigvis når det er sånn klarvær, men ikke bare bare det heller når en sitter hjemme og ser alle hybelkaniner hvor de boltrer seg, men pytt pytt, de drar vel ingensteder før jeg får kreftene tilbake.

  Ha en superkjekk onsdag søta!!

  SvarSlett
 2. Ja dette bildet var virkelig herlig!
  Så søt liten pus som titter ut!
  -Margit-

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)