onsdag 23. januar 2013

Blankbook og Almanakk fra Bjørg Thorhallsdottir

 Den store fine vesken min har ikke bare plass til kamera. Den har også plass til Blankbook og Almanakken til kunstneren Bjørg Thorhallsdottir.
Almanakken har selvsagt plass til å skrive opp alle avtaler. Ja, jeg vet jeg har kallender på tlf, og at jeg kan skrive opp alt jeg trenger der. Men jeg liker å ha en bok, og særlig en så fin bok som denne her. Hver uke står det et sitat, og et av Bjørgs nydelige bilder. Noen av de treffer meg rett i magen og utfordrer meg.

i en hilsen i boken skriver hun:
"..2013 er ditt år. 365 deilige dager som du kan gjøre som du vil med. Ta vare på hjertet ditt, tramp når du er sint, gråt når du er lei deg, dans når tar oppvasken og elsk, elsk, elsk!!!.."
"


Blankbooka er egentlig ei helt vanlig bok med blanke ark.. enn så lenge..
Den er en skattebok. Her skal jeg samle på skatter. Så langt har jeg notert ned en nyttårsmelding jeg fikk, og som jeg kjenner skal følge meg gjennom dette året, en utskrift av Spirea sitt nydelige blogginlegg om å bære tungt og en utskrift av radioandakten fra 9. januar 
Etterhvert vil boken bli full av ting som jeg ønsker å bære med meg videre. Jeg er spent på hva det nye året bringer.

3 kommentarer:

  1. Denne boka har min kollega også kjøpt. Mye fint inne i den, og veldig Beate :) Kos deg med boka di, og ha en super dag! *klem* Heidi

    SvarSlett
  2. Den boka så kjempefin ut! å ha noe å skrive på lett tilgjengelig er alltid kjekt. Har en slik liten bok jeg også, en bok som er bare min. Der samles dikt, sitat, ordtak og små tanker som vandrer forbi :-)

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)