tirsdag 5. mars 2013

Alltid der


Jeg har kjøpt kunst!
Dette bildet falt jeg pladask for første gang jeg så det inne på facebooksiden til Bjørg Thorhallsdottir, og jeg viste at dette bilde måtte jeg bare ha. Jeg tjener litt penger på en veiledningsjobb jeg har, så når jeg fikk lønn nå sist, bestemte jeg meg for at endel av pengene skulle brukes på å kjøpe dette bildet.
Jeg gleder meg til å få det i glass og ramme og henge det opp på veggen i nytt hus til sommeren!

Alltid der, heter bildet. Bildet kan sikkert tolkes på flere måter, men for meg er dette et bilde på at Gud alltid er der. Og på hvordan han sier; Kom igjen, kast deg ut i det. Jeg er her og hjelper deg. Lek, utfold deg og vær den du er skapt til å være!

7 kommentarer:

 1. Så fint bilde! det likte jeg :) jeg tenkte faktisk det samme som du, når jeg såg det. Skal du flytte forresten? Eller skal du bare pusse opp?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du endelig fikk til å kommentere. Bra et funka å bytte nettleser..
   Ja, vi går med flytteplaner. Så da blir det masse oppusning og jobb med å flytte. Men jeg tror det blir bra. Og jeg gleder meg til å henge opp det fine bildet mitt :)

   Slett
 2. Ja, det var godt vi fant ut av det! ;) Jeg har vridd hodet mitt noen ganger på grunn av det der altså :P Jeg skjønner godt at du gleder deg til å henge opp bildet ja! :D det blir nok fint i det nye hjemmet! <3

  SvarSlett
 3. Takk for koslig kommentar :-) Har mye fint i bloggen din du også. Mange fine bilder :-)

  SvarSlett
 4. Kjære gode Beate! Først - tusen takk for den omtanken du har vist meg i dine kommentarer på bloggen min. Så - tusen takk for at du tar deg tid...og så - må jeg si at det er godt å få besøkt deg igjen. Jeg har vært fraværende i ukesvis. Har ikke besøkt hverken deg eller andre, jeg har hatt godt av å pause litt, og ha fullt fokus på de nærmeste. Er enda litt fraværende, og sånn må det bare være.
  Innlegget ditt traff meg i dag...Jeg tenker mye på det for tiden..han er alltid der...når vi faller eller på å ramle ned (slik bildet nesten kan tolkes) - så er han der og tar i mot. Nydelig bilde - jeg vil også ha!! ;) Jeg må iallefall sjekke ut kunstneren, for dette var vakkert.
  Kjære deg - jeg håper du har gode dager? Jeg har tenkt på deg..og jeg har forstått det slik at du har tatt et valg ifht hva vi skrev om - og jeg håper du er rolig ifht til det.
  Ps. Gøy at du driver med veiledning.... ;) mange klemmer til deg min venn

  SvarSlett
  Svar
  1. Og nå leste jeg de andre kommentarene du har fått...og så ditt svar (som da tydeligvis ikke er hemmelig lenger ;))....jeg håper det kjennes riktig og godt at dere skal flytte!! :) klem klem igjen

   Slett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)