tirsdag 12. mars 2013

Flytteplaner

Som jeg antydet i sist innlegg er det flytteplaner på gang. Jeg har fått meg ny jobb som kateket i Stryn.
Det er trist å bryte opp fra det jeg har her, men spennende å skulle begynne på nytt i ny jobb.
Jeg tror det var Gud som fikk meg hit for 10 år siden, og jeg tror det er han som nå sier at det er tid for å reise videre.  Jeg kjenner ihvertfall ro for den avgjørelsen jeg har tatt.
 I helga var vi inne på gården mannen min er oppvokst på. Iløpet av sommeren flytter vi inn dit.
Og så pendler jeg til Stryn. Får en halvtime kjøretid til kontoret. Helgen gikk med til å rydde i mannens gamle rot, og til å begynne å planlegge oppussing.
Litt tid til å gå på skattejakt ble det også. Bl.annet fant jeg denne gamle kjøkkeninnredningen i kjelleren. Ser for meg at den blir super og passe rustikk om jeg vasker den godt og bruker den som skjenk på spisestua. 

8 kommentarer:

 1. For et vakkert sted dere skal flytte til, Beate!
  Og for en nydelig gammel kjøkkenbenk!

  Lykke til med opprydning og oppussing, en spennende tid i vente!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er vakkert der!
   Det er mye jobb å flytte, og rydding og oppussing tar tid, men det er kjekt også. Jeg som aldri har kjøpt et interiørblad i mitt liv har plutselig kjøpt mange, og ser etter gode ideer over alt ;)

   Slett
 2. Idyllisk! :D er det dyr på gården? Jeg håper du får det fint på det nye stedet. Jeg gleder meg til å følge deg videre, og så gleder jeg meg veldig til å se det nye hjemmet! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er idyllisk. Og med de nye veiene som har kommet siste året er det sentralt også. Ikke mange minuttene hverken til Volda eller Hondalen nå, og ca 30 min til Stryn og kontoret mitt.
   Det er ikke dyr på gården lenger. (Det var okser der inntil svigerfar ble pensjonist.) Gleder meg til å vise deg nye hjemmet etterhvert!

   Slett
 3. Så bra at det er blitt mer sentralt da. Det gjør det sikkert lettere for dere også! :) Åja, jeg skjønner! Tenker dere ha dyr? Det blir kanskje for mye jobb? Ja, det blir spennende å følge dere! <3

  SvarSlett
 4. Spennende med flytting og oppussing :)

  SvarSlett
 5. Det er alltid en viss spenning når man skal bryte opp og begynne med noe nytt. Men så godt og trygt når man kjenner den roen du beskriver :)
  Ønsker deg ei fortsatt god helg!

  SvarSlett
 6. Å, dette er spennende Beate :) og jeg tror som deg, at Gud kan lede oss hit og dit - om vi lar Ham vel og merke. Noen ganger styrer vi jo hele sjappa selv, og det hender det går i utforbakke da... ;) jeg følger med på sidelinjen og ønsker bare lykke til med alle planer og prosjekter. Sender en god klem din vei <3 Håper dagen din er god. klem klem

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)