tirsdag 23. februar 2010

Drømmer om vår.

Jeg drømmer om vår for tiden, men ute ligger snøen, og det ser ut som om det tar litt tid før den forsvinner.. I dag har vi hatt en nydelig vær, så jeg tok med meg kamerat ut, og det nærmeste jeg kom et vårtegn var knopper på en busk her ute.

7 kommentarer:

 1. :) Det er så kaldt, at eg trur neppe naturen er ferista til å spire så veldig?

  Fine bilder!
  Klem E.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Skjønner godt at du drømmer om vår, jeg synes også det er på tide nå, men knopper på en busk er jo vårtegn, det. :) Alt hjelper!

  SvarSlett
 3. Hei Beate! Gløymer ALDRI når du hadde lagt meg til på favorittlista di :) Gjorde godt for ei usikker bloggersjel! Takk for at du er akkurat du!

  God klem Elin :)

  SvarSlett
 4. Lite som minner om vår her desverre.
  -24 i går, og -18 og litt snø i lufta i dag tidlig, MEN jeg registrerer at dagene blir lenger, sola drar ikke fullt så raskt fra oss, og litt mer overskudd kommer sigende, så våren, den :-) kommer nok i år også den sjø...

  Trønderklem

  SvarSlett
 5. Nå er jeg en av de få som koser meg med masse snø. Men ønsker våren velkommen når den kommer også :)

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Tenkte jeg måtte svare deg også. Jeg vil absolutt anbefale Shetland triangle som nybegynnersjal (Ishbel, Little colonnade også da disse innehar glattstrikk del) Hvor lang tid det tar avhenger av hvor stort du vil ha sjalet og hvor mye tid du bruker hver dag. Men om jeg sier en uke er du i mål. Ta en repetisjon hver dag :) Anbefaler å strikke en repetisjon ferdig for så å legge det fra deg - hvis ikke skriver du opp hvilken rad du strikket sist. (med mindre du "leser" på strikkingen hvor langt du er). Det er lett å huske - samme repetisjoner hele tiden sett bort fra begynnelse og slutt pr halvdel.

  Lykke til med sjalvalg! Dette klarer du vettu!!

  SvarSlett
 6. Ja, den kalde vinteren er langvarig, og desto betre vert det når våren kjem. Eg har bestilt våren til påske, for vår og påske passar so godt ihop... Gler meg til det! Inntil vidare får me nyte soldagane og ha tulipanar på bordet. Det hjelp! Ha ein fin dag vidare! Klem

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)