søndag 21. februar 2010

Studentsøndag

Her sitter jeg, og skal prøve å skrive et refleksjonsnotat basert på pensum, forelesninger og erfaringer fra den kursuka jeg var på for litt siden. Refleksonsnotatet må levers før midnatt i dag,(ikke i morgen som jeg var så sikker på at det var..) så jeg kjenner meg litt stressa, for hode vil liksom ikke sammarbeide. Finner ikke helt roen til å reflektere, det er så mye annet som tar plass.. Men jeg må ihvertfall prøve. Så her sitter jeg da, forran dataen, med tent lys og en god kopp te, og litt pensum. Dersom jeg klarer å samle tankene kommer jeg kanskje tilbake å blogger litt mer etterhvert. For pensumet er egentlig ganske spennede. Om den gode dialogen, reflekterende prosesser og det viktige mellomrommet.

Ønsker deg en god søndag. Nå må jeg inn i refleksonen.

5 kommentarer:

 1. Koseleg du har det! Håper du finn orda du treng for å bli ferdig!

  Lykke til!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 2. Så koselig! Min kveld består nok av rydding av kjøkken etter middagsgjester og kakegjester... Mååå bare slappe av litt først... ;)

  SvarSlett
 3. Spennende temaer.
  Det sammenføyer nesten all form for kommunikasjon oss mennesker i mellom dette.
  Håper at du ble ferdig med notatet i tide,
  og lykke til videre! :)

  SvarSlett
 4. Håper det gikk bra med notatet! Ser i hvert fall ut som om du la godt til rette for ei fin arbeidsøkt. :)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)