fredag 6. juli 2012

Hjertespor- en blogganbefaling!

(Bildet er lånt fra Spireas blogg, håper jeg blir tilgitt for det.. trykker du på bildet kommer du til innlegget det er lånt fra.)

Det er lenge siden jeg anbefalte en blogg her inne nå, men for en tid tilbake kom jeg over en blogg som titt og ofte rører hjertet mitt. Ho snakker så ærlig og sant om livet, og formidler nåden og guds kjærlighet på en utrolig flott måte. Så nå tenkte jeg det var på tide å dele den med dere!

Bloggen heter Hjertespor og skrives av Spirea.
Dette sier hun selv om bloggingen sin:

 "Livet gir oss spor i hjertet. Mitt hjerte bærer på mange arr, etter både sorg og smerte, men det er også fylt av dype, uslettelige spor, etter sterke inntrykk av kjærlighet, glede, godhet og legedom. Hjertet mitt får bare flere og flere spor, og det blir stadig trangere om plassen for arrene, selvom de bæres med meg og er en del av meg..
Jeg har skrevet og fortalt siden jeg var liten, og jeg elsker å dele fra livet. Noen av mine hjertespor vil jeg dele med deg: min tro på Jesus, møter med mennesker, litt om familien og tanker om livet. 
Velkommen hit til "hjertespor"


Dagens innlegg rørte meg rett i hjertet. Anbefaler å lese det

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)