onsdag 4. juli 2012

Nord Italia med Volda mannskor- del 1

Utdeling av billetter

Torsdag 28.06 reiste Volda mannskor, med følge på tur. 51 stk tilsammen, den yngste under 30, den eldste over 80. Vi tok fly Ålesund- Oslo- Kjøbenhavn- Milano, og buss fra Milano til Garda.

Garda sett fra sjøen


Garda hadde vi som base de 4 dagene vi var der (5netter), og så reiste vi på turer der i fra. (Turen til Verona og Venezia kommer i egne innlegg etterhvert) Garda var en flott liten by det var lett å trives i! Flott strandpromenade, mange små restauranter og butikker, masse flotte hus og trange gater.

Bildene blir større om du trykker på de


Utsikt fra hotellrommet
 Fredagen var vi på båttur på Gardasjøen. Vi hadde en guide som "passet på oss" hele Italia turen, og vise oss noe av det som var verdt å se. Båtturen gikk forbi San Vigillio odden, rundet Isola Borghese, forbi Fasano og tilslutt til Gardine Riviera der vi spiste lunsj.


 Mye vakkert å se. Og fantastiske temperaturer. (Litt sjokk og komme hjem og gå ned 20 gr i temperatur..) Mannskoret benyttet også sjansen til å synge en sang eller to under et tre i Gardine Riviera. (og selvfølgelig mange andre plasser under turen..)


 De hadde også mer planlagte konserter, bl.annet i Garda og Venezia
 
 Konsert i Garda
Konene er det beste publikum 
Det var min første tur med mannskoret. En morsom sammensatt gjeng med mennesker. Det var fint å se hvordan de passet på hverandre. En av de eldre kormedlemmene sa han hadde vært på familieferie med korfamilien, det syns jeg var en fin beskrivelse. 

2 kommentarer:

  1. Heldige du som har opplevd alt dette. Vært ved Gardasjøen jeg også for år tilbake, å ja jett om en ønsker seg tilbake. Gleder meg på masse flere bilder jeg nå :-))

    SvarSlett
  2. Det såg veldig koseleg ut der! FLotte bilete:) Me er ikkje flinke til å reisa langt, men dette såg jo ut som ein stad me ville likt! Og så kjekt å reisa med så stor familie då;)

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)