mandag 30. juli 2012

MIG - camping og festivalliv

Denne helga har vi vært på Tautra i sør- trøndelag på midt norsk gospelfestival. Vi pakket i svigers campingvogn og dro oppover torsdags kvelden. Overnatta på veien og var på tautra midt på dagen.
Etterhvert kom også 3 gode venner fra Herøy med lavoen sin. Veldig kjekt med reisefølge og mange kjekke stunder rundt matbordet
Midt norsk gospelfestival er en familiefestival med seminarer, kjekke aktiviteter og ikke minst masse flotte konserter. Jeg anbefaler ar du besøker hjemmesiden til festivalen her . Det var en passe liten festival. Oversiktlig og grei, og fortsatt liten nok til at de hadde tid til å tenke på koselige detaljer som blomster på bordene, pynt ved inngangspartiet osv. Disse detaljene gjør så mye!
 Fredags kvelden fikk vi med oss Whitney Hostun tribute  med Trine Rein og gospelkortet Him + en gjesteopptreden av Marianne Antonsen. Gospelkoret Him var med hele helgen og de inponerte virkelig med sin sang og sine veldig flinke solister!

Artisten Vebala malte et bilde av Whitney på 7 minutter! Det var både imponerende og fascinerende. 

 Været var dessverre litt varierende, men jeg hadde gode klær og vi hadde presenning å sitte under på campingplassen, så det gikk helt fint. Lørdag formiddag og søndag formiddag hadde vi fint vær, så vi fikk kost oss med is og greier. :)
 Lørdag kveld var det konsert med LidoLido. Han engasjerte, til tross for regnvær.
 Tautra er ei klosterøy. Det ligger fortsatt et lite kloster med nonner på øya, mens der vi var var det ruiner etter et gammelt kloster.
 Lørdag kveld var det først  konsert med Stavanger gospelkor
 og så med Sigvart Dagsland.
 Søndag var det sol, og vi var med på en flott gospelmesse. Mye flott sang, og en fin preike om nåde av Egil Svartdal
 Avslutningskonserten var med Lynda Randle og Marshall Hall.Ca 4000 var på festival iløpet av helga. Vi er veldig fornøyde, og kommer nok til å ta turen igjen. Kanskje du vil være med??

8 kommentarer:

 1. Å vet du hva Beate - nå gikk jeg rett inn i skikkelig mimremodus her...Ikke det at jeg har vært på akkurat den festivalen der, men den minner jo om så mange fine jeg har vært med på...Å, det der ga sug i magen faktisk - men livet har endret seg litt etter at barna kom til verden (til det bedre for all del ;)) - og vi er ikke så aktive på festivaler lenger...men jeg kan forstå hvorfor du er så begeistret. Høres helt herlig ut. Håper du har fått masse påfyll på alle plan og at du tar med deg fine minner hjem. Ønsker deg en god uke videre søte du. klem til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Festival er herlig, og dette er en festival jeg gjerne anbefaler for barnefamilier. Det var masse unger der, og aktiviteter tilpasset dem på dagen. Festivalområdet var skjerma, oversiktelig og trygt, så de gikk fritt rundt. Kjekt med en festival som har noe for alle. Veldig kjekt at det var en plass som passa for familier både med og uten barn. Da er det mye lettere for oss uten barn å kunne reise sammen med noen med barn.

   Slett
 2. Så mange flotte artister. Nå ble jeg faktisk litt misunnelig her hehe. Høres ut som en fantastisk festival da.

  SvarSlett
 3. Ser ut som dokke hadde det flott!

  klem

  SvarSlett
 4. Hei!! Hørtes ut som en flott festival med fine artister.......Er Sigvart Dagsland fan!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Innom igjen for å takke for responsen din - ikke visste jeg at dette var en festival som kan kombineres med familielivet ;) men så herlig med sånne festivaler, da :) liker når det blir lagt opp slik. Også du - nå er vel du her i sør allerede, ville bare ønske deg god tur - og si at nå er du veeeldig nærme her jeg bor ;) ønsker deg gode dager kjære deg. mange klemmer til deg

  SvarSlett
 6. Koselig!
  Opplevelsene har stått i kø, ser jeg.
  Også var to mennesker som jeg verdsetter svært høyt der.
  Sigvart Dagsland og Egil Svartdal.
  Det er veldig fine mennesker, begge to!

  Lev lenge på minnene.
  Med et smil om munnen også, tipper jeg.

  SvarSlett
 7. Jooo vært på disse kanter du jo :-))) litt lenger nord, men på Tautra har en jo vært. De fantastiske klostre, både ruinene og det nymoderne, fint på hvert sitt vis. Kjenner en dame jeg faktisk som var noen mnd til nonnene der, for å finne ro, og det var visstnok anbefalingsverdig. Godt å lese da beate at du har kost deg i Trøndelagen. Håper bare dere ikke regna helt bort :-)))

  Go`klæm

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)