søndag 9. august 2009

10 ting jeg gleder meg til

Jeg er ein stor fan av Ane sin blogg. For det første er Ane ei skikkelig tøff jente som jeg har fått stor sans for, for det andre har hun en egen evne til å glede seg over de "små" tingene i livet, og hun utrykker det ofte i noen herlige lister. For en tid tilbake uftordret hun sine lesere til å lage en liste over 10 ting vi gleder oss til. Dette skriver hun i bloggen sin: Dette innlegget, og mange slike innlegg framover, er til alle dere som synes noe mangler, synes livet er litt kjedelig, eller er bittelitt misfornøyd på noen som helst måte. Til alle dere andre også egentlig, for jeg tror alle har godt av å tenke over hva som er fint i livet. Det gjelder meg også, så jeg kommer også til å gjøre dem og vise dere mine svar. :) Jeg som skal bli lærer, jeg må da starte et sted?Dette er den aller første hjemmeleksa:Skriv ned minst ti ting du gleder deg til!

Jeg har tatt utfordringen, og sender den gjerne viderer til deg.

Her er min liste, rekkefølgen er tilfeldig satt opp.

2 kommentarer:

  1. Åh, nå ble jeg ordentlig glad! Og det var ei veldig fin liste, synes jeg, noen store og noen små ting - selv om jeg egentlig ikke synes noe som gjør en glad bør kalles "små ting":) Så herlig med storbyferie da! Hva står øverst på reisemålønskelista da? :)

    SvarSlett
  2. Kanskje jeg borde lage en slik liste for å få opp humøret litt i regnværet...tenk å kunne se så positivt på ting ! vi får se om det kommer en...

    SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)