mandag 10. august 2009

.... og vinneren er....

......KIKJA! En gave kommer i posten til deg så fort jeg får adressen din.


Siden jeg var så godt i gang trakk jeg ut en vinner til som får en liten hilsen, og det ble Sigrid. Send meg adressen din, så kommer det en liten overaskelse din vei :)

6 kommentarer:

 1. Tusen tusen takk, artig å vinne noe :)
  Sender deg adressa mi på pm jeg :)

  Du har så mye fint, men liker blant annet de musikkpulsvantene ja... :)

  SvarSlett
 2. Så koselig! Kikja fortjener det:D

  SvarSlett
 3. Så gøy då..
  Ikkje kvar dag eg har vinnarlodd.

  SvarSlett
 4. Beate, jeg drømte om deg i natt! :P Jeg drømte at du hadde strikka en helt fantastisk rød kjole som flagra og flagra. Nå når jeg våkna prøvde jeg først å finne bilde av den på bloggene dine, men der fant jeg jo ingenting:P

  SvarSlett
 5. Svar: Hehe, Grandiosaen er unntaksmaten vår:P I går fordi jeg ikke gadd noe annet, og mandagen som kommer fordi jeg ikke skal være hjemme og kjæresten min sikkert kommer til å ta pizza uansett:P

  Og kjolen var ikke helt slik, den var ermeløs og gikk til knærne omtrent, tror jeg. Litt vagt bilde av den nå, merker jeg. Også var den ikke heelt rød, den hadde litt forskjellige nyanser her og der, eller noe sånt:P Men den boka har jeg kikka litt i før, og den ser ganske herlig ut!

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)