lørdag 21. august 2010

Blaze

Vi fikk oss ny katt i sommer. Han er en 4 måneder gammel maine coon katt og heter Blaze, eller fra oppdretteren heter han egentlig Blaze of glory etter en Bon Jovi sang...
Han er en sosial liten katt som allerhelst vil være sammen med oss. Eller liten er han vel ikke akkurat. Main conn katter er en stor katterase. De utvikler seg sakte, så først om ca 4 år vet vi hvor stor han blir.. men pappaen hans er 11 kilo stor..


6 kommentarer:

 1. Den er utrolig fin!! 11 kg katt er rimelig mye katt!! Det er godt ikke de blir så digre fort. Tenk å få en leken 8 kg tung katt som feks skal fange tær..... Ikke deilig vil jeg tro...... Morsomt å få se bilder!! AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Å, han er nydelig! Og enig med quiltefia, 11 kg er mye katt. :P

  SvarSlett
 3. Å jøssesen min så god den så ut til å være. Tenk å stike nesen og i en slik kattemyk pels da :-) hviske hemmeligheter, dele sorger, søke trøst i tunge stunder. Ikke minst Å GI, kjærlghet til et slikt vidunder.

  Har sagt det mange ganger jeg også, vi sklle vært litt merjemme her i huset, da hadde det jammen blitt en eller annen firbent venn her også.

  Ny søndagen til fulle nå Beate, i morgen atter ny uke.

  Klæm te dæ.

  SvarSlett
 4. Så søt :)
  Blir spent å se hvor stor han blir da - er også enig i at 11 kg er mye katt (Chili er bare 4 kg;))

  SvarSlett
 5. Hei og takk for besøk og kommentar i bloggen min. Skjønn er katten din også og ja; som du sier, de er flinke til å slappe av. Lo godt av din der han ligger utstrakt på ryggen på teppet i sofaen.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)