lørdag 14. august 2010

Husmordag

Ja, jeg tror jeg kan skryte av å ha hatt en skikkelig husmordag i dag, selv om huset virkelig ikke ser sånn ut... Her skulle både vært vaska og rydda, men jeg har rydda kjøkken, og laga masse god mat i dag.


Jeg har bakt kjempe gode boller! Oppskriften og inspirasjonen fant jeg inne hos Siw Aina. Hun har foresten en kjempeflott blogg, så jeg anbefaler en tur innom henne selv om du ikke skal bake boller!

Det var en stor oppskrift, så jeg har bakt 46 boller, to skolebrøstenger, 9 skolebrød og 14 små kanel i svingene boller! Bollene ble utrolig luftige og gode! Jeg har nok funne min favorittoppskrift. Takk for at du delte oppskriften Siw Aina!

I tillegg til å bake, har jeg rørt litt jordbærsyltetøy, og litt bringebærsyltetøy + fryst litt hele jordbær. Jeg har også prøvd en ny oppskrift i matsprellboka mi. Denne gangen er det mjødurtsaft jeg har laget. Saft av mjødurtblomst


4 kommentarer:

 1. Så dyktig du har vore!!

  god søndag :-)

  SvarSlett
 2. Det så utrolig godt ut, alt du har laget!
  Flinka!

  SvarSlett
 3. Mjødurtsaft prøvde jeg på en gang også, men blomstene her spretter liksom ikke helt ut i år...vet ikke helt hvorfor egentlig...og bollene dine så fantastiske ut!

  SvarSlett
 4. Wow! du har virkelig stått på du! du er kjempeflink, beate :)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)