5 dl vaniljesaus
200 gr sukker
1 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
350 gr hvetemel
Pynt
Perlesukker
Kanel
Liten langpanne 2ox30 (Jeg dobler oppskriften og lager den i en stor langpanne)
175 gr i ca 40 min
Smelt smørret og avkjøl det litt.
Blad smør og vaniljesaus. Tilsett alt det tørre og rør sammen til en jevn røre.
Hell røren i smurt langpanne.
Dryss på perlesukker og kanel og stek kaken
Avkjøl kaken på rist.
Kaken egner seg godt for frysing.
Den såg god ut...
SvarSletttakk for at du deler :-)
No er pizzaen klar tradisjonen tru!!
God helg vidare!
Mmmm.. den skal testast!:)
SvarSlettGod helg...:)
Kjenner nesten den gode lukta jeg...
SvarSlettDen såg kjempegod ut:0)
SvarSlettMå notere meg oppskrifta og prøve den ut om ikkje så lenge.
No har eg laga røre til lappar som skal vere med på basar i grendahuset i ettermiddag.
ha ein fin søndag, klem
Oj, den låter och ser god ut. Vaniljsås, så spännande, lite annat än den vanliga bruna som du säger. Undrar om dom säljer vanlijsås på bensinstation, i sån fall blir den lagad idag till kvällkaffet :)
SvarSlettMmm, det så skikkelig digg ut :) namnam..
SvarSlettha en fin søndag.
:)Nammm! Dette såg godt ut! Kanskje noko å bake til påske? Takk for inspirasjonen Beate!
SvarSlettHa ei fin, ny veke!
Klem frå Elin :)
Å, det hørtes godt ut, Beate!
SvarSlettSiden dette var et utfordringsinnlegg, dumper jeg en lignende ting fra meg ;)
http://myrtella.wordpress.com/2010/03/29/ah-herregud/
Nu står kakan i ugnen, det doftar helt ljuvligt :)
SvarSlettDen här kakan blev en knallsuccess! Jag har mamma och pappa på besök och kjærsten till min son, serverad med fruktsallad och pisket krem, den försvann i ett blunk och alla undrade vad det var för god kaka. Tack, denna kommer att bakas flera gånger.
SvarSlettÖnskar dig en god fortsättning på påsken :)
Hittade drabbats av Mia OCH Recept som denna spännade kaka med vaniljsås på, SKA JAG absolut visa till helgen!
SvarSlettDen så veldig god ut.Gøy å prøve litt nye kaker også.Takk for at du deler oppskrift.
SvarSlettHvor mange grader skal den stekes på ????
SvarSlett175 gr i ca 40 min
SvarSlett