mandag 1. mars 2010

Februarfavorittene


Da var februar over, og også denne måneden har jeg noen bloggfavoritter.Hvem som er med på listen avgjøres av hvem som har fått flest stjerner i google reader den siste måneden.


Det har vært utrolig masse flotte blogginnlegg denne måneden, og jeg har gitt masse stjerner. Her er de 4 bloggene som har fått flest stjerner i februar :
Gledelige tanker har vært blant favorittene mine før. Anne Grete skriver utrolig flott om små og store ting og har mange kloke tanker. Har du ikke besøkt bloggen hennes før, så er det på tide å gjøre det nå.
Elin sine draumesider har også vært på favorittlista før. Elin oppdaterer ofte, og deler masse flotte bilder. Dessuten er Elin ei utrolig hyggelig dame som legger igjen koselige kommentarer i bloggen min.
Dans på roser bloggen regner jeg med mange av dere kjenner fra før. Det er en av de bloggene jeg har fulgt lenge nå. Her er det masse inspirasjon og finne. Hun blogger om hverdagen, håndarbeid og ting som inspirerer henne. Vakkert!
Sefta Foto er en ganske ny blogg, men jeg har fulgt hobby bloggen hennes lenge, og da jeg så at hun hadde laget seg en fotoblogg var jeg rask til å legge meg til som følger. Jeg liker bildene hennes kjempe godt!

3 kommentarer:

 1. Hei kjære du! Denne trengte eg i dag :) Men det er ikkje så alvorleg som det kan virke! Trudde ikkje så mange ville bry seg? Men det var kanskje litt naivt... Her er no så mykje omsorg å få! Tuuusen takk for gode ord - igjen!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar i fotobloggen min igjen:))
  Her har du et flott tulipanbilde. Minner meg på at det skal jeg kjøpe meg i morgen.

  :))

  SvarSlett
 3. Oppdaget "Gledelige tanker" nå,
  og kan takke deg for det. :)
  Flott blogg!

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)