tirsdag 30. mars 2010

Batteriene lades

Endelig er påskeferien her, og jeg nyter den! Det har vært travle uker med mye jobb, og en vanskelig sak som stjeler masse energi, så nå er det godt med ferie. Mannen starter ferien i ettermiddag, så jeg har hatt et par formiddager aleine hjemme. Jeg prøver å få rydda litt hus, men først og fremst skal jeg kose meg. Blomster på bordet, musikk, og strikketøy. Da har jeg det bra.


6 kommentarer:

 1. Koseleg rundt deg, Beate! Ha ei retteleg god påske, og måtte batteria ladast godt opp til våren... Varm klem frå meg

  SvarSlett
 2. Nyt påskeferien og lad opp batteriene! Det er tidvis en litt tung bransje vi jobber i... Jeg puster ut etter masse påskevandringer osv. Skal ikke jobbe før første påskedag :) En velsignet påske ønskes deg!

  SvarSlett
 3. Ååå for det første..., jeg leser diktet under her og sitter målløs, har du dikta selv Beate?? i så fall har du et talent utenom det vanlige, budskapet like så.

  Kos deg stort i påska, nyt dagene, senk skuldrene og ta innover deg våren.

  Trønderklem

  SvarSlett
 4. God påske, Beate! :) Håper du får ladet batteriene maks. Jg sender et svar på mailen snart ;) må bare summe meg litt først. *kleemm*

  SvarSlett
 5. Hei!! Du har valgt de vakreste blomstene!! God påske til deg!! Det er bra du minner oss på hva egentlig påsken handler om!! Hilsen AnneK:-)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)