søndag 10. juli 2011

søsken

Den siste uken, eller kanskje de siste ukene har jeg tenkt endel på familien min, og kanskje spesielt på søskena mine. Jeg har noen dager nå hatt det på planen at jeg skulle blogge litt om det, og nå etter å ha sett Bjørn Eidsvågs nye program En vakker dag er jeg klar for å dele noen tanker. 
Dagens tema var familie. Bjørn Eidsvåg, Maria Mena, Adil Khan og psykolog Sissel Gran hadde en fin, nær og ærlig samtale om famile, skilsmisse, tradisjoner, og den gode og vonde arven vi har med oss fra våre foreldre og vår familie. Gikk du glipp av kveldens program går det i reprise kl 12:50 i morgen (søndag).

Familien min er inge A4 familie. Den er en full av mine, dine, våre.. ja du ser tegninga.. Jeg er som jeg har skreve om før skilsmissebarn. Jeg har 5 søsken i alle variantene. Men for meg spiller det ingen rolle om vi har samme mor og far, samme far, eller om vi ikke har noen av dem felles. De er alle like mye mine søsken! Ingen er halvt mine søsken!! Jeg er like glad i alle sammen! Og når livet først skulle bli som det ble, er alle søskene det gav meg en av de store velsignelsene!

3 kommentarer:

 1. Så fine tankar du deler om familien din! Du har nok heilt rett, ein skil ikkje mellom halvt og heilt, er ein sysken så er ein det! Høgst aktuelt tema også, blir vel fleire og fleire som opplever det same som deg. Ingenting borna kan gjera med det, då er det godt om dei klarar å tenkja positivt og fokusera på dei gode tinga med det, blant anna dei syskena ein får:)

  SvarSlett
 2. Hei!! Jeg så programmet!! Fint! Det blir spennede å se de som kommer etter dette også! Det viktigste er vel at man klarer å ha et bra forhold til familien sin og ikke om det er hel eller halvsøsken. Helsøsken er ikke alltid like nære de heller. Familie og venneforhold må pleies uansett, det kommer skjelden av seg selv. Ha en fin søndag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Hei Beate! Så hyggelig å høre at vi kunne gi deg noen nyttige tips! Veldig fin blogg du har her:) Del gjerne videre posten med vennene dine hvis de kan få bruk for det.

  Ha en riktig fin dag!

  Hilsen nfoto

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)