lørdag 25. april 2009

Det blomstrer

Det er en helt fantastisk vår for tiden. Når sola er framme er det godt og varmt, og det frister å gå ut i hagen. Denne uken har mannen laget blomsterbedd, men foreløbig er beddet uten blomster, men ikke så mye lenger, for i dag har vi vært å handla for en liten formue..

5 kommentarer:

 1. Hei, hei...takk for responsen på bloggen min :) gøy å endelig få kommentarer...åsså fra en helt uventet kant ;)ser ut som du e godt inne i blogger verdenen...mye fint...likte godt strikkesida di...søte tøfler :) kos deg med blomsterbedet...jobber med saken her også :)blir nok perfekt den sommeren vi vokser ut av huset og må flytte :)Takk igjen for kommentar...åssen fant du bloggen min forresten? Berre nysgjerrig...e så gira på hjemmetro tanken at ej vil alle ska vite om det :):) God søndag!

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen i bloggen min :-)

  SvarSlett
 3. Heihei!
  Tenk om vi hadde vår her i nord så tidlig som dere! Det hadde vært knall det:)
  Med alle de plantene så blir det nok flott hos deg i løpet av sommeren.
  Hos meg har snøen så vidt blitt borte på plena, men det er altfor kaldt for å plante noe ute enda. Må nok vente noen uker enda. Har ikke sådd noe i år, så det blir nok en tur på gartneren på meg også:)

  Ønsker deg en superfin ny uke!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 4. Her var det masse deilig å se på, en fryd for øyet.
  Det ligger en Award og venter på deg i bloggen min;.)

  SvarSlett
 5. Så utrolig mange fine bilder du tar! Koselig blogg!
  Ha en fin tirsdagskveld!

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)