søndag 26. juli 2009

Fin i formen- en utfordring

Fin i formen bloggen er en av mine nye favorittblogger. Det er en Inspirasjonsblogg med ideer til formgiving. Og her er det virkelig inspirasjon å hente. Jeg ble helt betatt av bloggen med en gang! Jeg anbefaler alle å ta en tur innom henne.


I dag er det en utfordring i den bloggen. Utfordringen er slik: Utfordringen til deg blir å plukke med et par blomster fra hagen eller grøftekanten, finne fram et par vaser, sette blomstene oppi og så bare nyte de vakre blomstene du har plukket. Det skulle ikke være så vanskelig! Er du heldig dufter kanskje blomstene dine herlig også. Ha en fin søndag! Og husk: "Den som gledes ved lite, har mye å være glad for."
Jeg elsker blomster, og duften av de orange rosene i hagen er helt himmelsk, så denne utfordringen var lett å ta. Dessuten har jeg mer glede av blomstene inne akkurat nå, for det er jo her jeg er, og siden jeg snart reiser på ferie kan jeg vel nyte noen av blomstene inne, for når jeg er tilbake fra ferie er nok disse blomstene ferdigblomstra, men forhåpentligvis er det nye blomstrer som blomstrer når jeg kommer hjem :)
Her er blomstene mine:

3 kommentarer:

 1. Smart,og blomstene er nydelige.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Takk for besøket. Jeg skal kikke innom deg igjen neste uke, men nå er det bretting av papir på gang, så da har jeg å holde på med de neste 3-4 timene :o)

  SvarSlett
 3. Hei igjen, og takk for kommentar:) Og du er hjertelig velkommen tilbake hos meg, så morsomt at du likte bloggen min!

  Kram fra meg (deltok på SundayChallenge istad;) )

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)