tirsdag 5. mai 2009

Mandagstema: Mønster

Ukens oppgave lyder slik: Mønster ser vi overalt. Enten i naturen, på klær, i møblement, gardiner ... eller det er andre mønster vi snakker om her. Vanene våre, uvanene våre. Hva slags mønster har du? Hva liker du ? Hva liker du ikke?Fritt opp til deg hva slags mønster du ønsker å vise :)

Her er min løsning på oppgaven:Bildet av strikkejakka er hentet fra boka dikt i masker, båtbildene er mine. Mønsteret til jakka er inspirert av en båt. Gøy å hente inspirasjon fra ting vi omgir oss med, og lage plagg av det.
Dikt i masker er en av de flotteste strikkebøkene jeg har. Mye fine mønster der. Jeg har strikket en jakke til mammaen min fra den boken, og holder på med en jakke til der i fra som jeg har bestilling på, når jeg er ferdig med den har jeg lyst å strikke denne. Har ei veninne den hadde passa veldig godt til, så kanskje jeg strikker den til henne.

Flere bilder fra boka kan dere se her

5 kommentarer:

 1. Så flink du er som strikker til andre. Fine mønster du har funnet. Takk for konmmentar hos meg. Koselig! Hilsen Margit.

  SvarSlett
 2. Så fin fotomotasje og variasjon over mønstre. Herlige blåfarger som gikk godt i hverandre. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Veldig kjekt å følge bloggen din :)
  Du er så flink til å oppdatere den hele tida, og med mange fine bilder. Likte selvfølgelig ekstra godt disse blå...
  Håper du har det bra i den travle tida
  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 4. Så mye herlige blåtoner/farger det var her..maritimt og fint.

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)