mandag 25. mai 2009

Trøbbel: Ukens mandagstema

Ukens ord er ”trøbbel”. Og hva er nå det? Det som trøbbel for meg, tar andre kanskje på strak arm. Ordboken sier dette om trøbbel: trøbbel trøb(be)let (eng. trouble, fra gfr truble) bryderi, vansker lage, stelle til t- / ha, få t- med noe(n). Det skal bli spennende å se hva du opplever som trøbbel…..
Jeg syns det var et vanskelig ord denne gangen, men her er altså mitt bidrag. Du kan vel si det sånn at pus er i trøbbel når jeg tar ham på fersken med nøstet mitt, men egentlig er det vel jeg som har mest trøbbel, som skal prøve å nøste opp igjen alt trøbbelet han har laget..

8 kommentarer:

 1. Næmen såååå herlige bilder. Er det noe katter elsker så er det garnnøster. Har også noen bilder av gamlingen min med tråd over hele seg : )

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! og kjempemorsom tolkning. Pus er definitivt i trøbbel - du også... :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Beate for gode ord og helsinga hos meg.Det gjer så godt.
  Ha en fin dag!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder! Et godt valg på ukens tema, katt og garnnøste hører liksom sammen:o)

  SvarSlett
 5. Herlig tolkning av mandagstema! Pus fikk seg en deilig pute og ser ut til å kose seg, selv om den har laget trøbbel for matmor.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Så søt tolkning hos deg. Kan tenke meg det ble litt trøbbel å få det garnet greit igjen, men sikkert artig å se pusen leke seg. Ha det godt. Hilsen Margit.

  SvarSlett
 7. Hoho, denne likte jeg! Det ser i hvert fall ut som pusen koser seg med garnet;D

  SvarSlett
 8. Hehe, ja det er ikke enkelt å si hvem av dere som er i størst trøbbel her! Koselig bilde uansett :)

  SvarSlett

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar før du reiser videre. (Kommentarer på gamle innlegg vil ikke bli vist før jeg har godkjent dem)